+358 44 534 6914
Tarjouskori

Yritys

Tilasiemen ketjuun kuuluva Pohjois-Karjalan Siemen sijaitsee pohjoiskarjalaisessa leipäpitäjä Liperissä, Kaatamon kylässä, noin 40 kilometrin päässä Joensuusta. Tilalla on pitkät viljelyperinteet ja satoa on käsitelty jo vuodesta 1850 lähtien. Nyt tilaa pitävät Osmo ja Riikka Koponen.

Pohjois-Karjalan Siemenen laadukkaat siemenviljat ja nurmet viljellään tilan omilla pelloilla. Siementä viljelevät myös useat luotettavat, ammattitaitoiset ja pitkäaikaiset sopimusviljelijämme. Yhteensä tuotantoalaa on noin 900 hehtaaria, jolloin tehokas ja monipuolinen siemenhuolto on taattua.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat satoisat ja laadukkaat vilja- ja nurmikasvien siemenet, palkokasvien- ja rypsin siemenet sekä monipuoliset nurmisiemenseokset. Sinulla on mahdollisuus valita sopiva lajike laajasta ja jatkuvasti uudistuvasta Tilasiemenen valikoimastamme. Olemme erikoistuneet myös luomutilojen siemenhuoltoon.

Pohjois-Karjalan Siemen käyttää siementen toimituksissa sekä omaa kuljetuskalustoa että valtakunnallisia kuljetuspalveluita, jolloin siemenet voidaan toimittaa nopeasti, edullisesti ja joustavasti asiakkaille ympäri Suomea. Olet myös tervetullut noutamaan tilauksesi suoraan palvelupisteestämme. Asiakkainamme ovat niin yksityiset maanviljelijät kuin maatalousliikkeet ja meijeritkin.

Me puimme, kuivaamme, kunnostamme, sertifioimme ja pakkaamme laatusiemenet sinulle. Siementen lisäksi saat meiltä myös neuvoja käytännön viljelyyn ja sopivien lajikkeiden valintaan. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme taata sinun tilallesi parhaat siemenet nopeasti ja luotettavasti vuodesta toiseen.

Kysy mitä vain, sen toimitamme!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram