+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Rubinia Timotei

Rubinia tuo timotein lajikevalikoimaan lisää satoisuutta ja erinomaista talvenkestävyyttä.

Sato

Rubinia on erittäin satoisa timotei. Rubinian kuiva-ainesato on ollut korkea virallisissa lajikekokeissa eri-ikäisissä nurmissa ja eri viljelyvyöhykkeillä. Se on satoisuudeltaan Grindstadin tasolla. Rubinian jälkikasvukyky on erittäin hyvä, jolloin sato eri niittokerroilla on ollut korkea. Rubinia sopiikin hyvin kolmen niiton korjuutaktiikkaan.

Käyttötarkoitus

Rehunurmi
Erinomainen rehulajike. Parhaimmillaan 3 niiton seoksissa. Rubinian sadon laatu on hyvä, kun niitot tehdään ajoissa. Rehun D-arvo on hieman korkeampi kuin virallisten lajikekokeiden mittarilajikkeella Grindstadilla ensimmäisessä niitossa.

Viljelyohje

Suositellaan vyöhykkeille I, II, III, IV,V

Rubinia soveltuu hyvin viljelyyn koko nurmen tuotantoalueella.Talvenkestävyydeltään Rubinia on timoteilajikkeiden parhaimmistoa. Virallisissa lajikekokeissa sen talvituhoprosentti on ollut 2,8 % (2014), mikä on pienimpiä talvituhoja virallisten lajikekokeiden tuloksissa timoteiden osalta.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram