+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Luomu Uula Timotei

Uula on sadontuottokyvyltään erittäin varma lajike erilaisissa kasvuoloissa. Sen talvenkestävyys ja laatu on erinomainen.

Sato

Uula on sadontuottokyvyltään erittäin varma lajike erilaisissa kasvuoloissa. Uulan viljelyvarmuus korostuu erityisesti olosuhteissa, joissa vaaditaan huippuhyvää talvenkestävyyttä. Uulan erinomainen talvenkestävyys parantaa sen suhteellista sadontuottokykyä etenkin runsaslumisilla alueilla ja turvemailla.

Uulan sulavuus (D-arvo) ja valkuaispitoisuus ovat lajikkeiston ehdotonta kärkeä, sekä ensimmäisessä niitossa että jälkikasvusadossa.
Ensimmäisessä niitossa laatu säilyy korkeana pitkään. Jälkikasvusato on hyvin lehtevää ja D-arvo on erittäin korkea.

Käyttötarkoitus

Rehunurmi
Erinomainen rehulajike. Parhaimmillaan 2 niiton korjuussa, mutta toimii erinomaisesti myös 3 niiton seoksissa.

Viljelyohje

Suositellaan vyöhykkeille I, II, III, IV,V. Uula soveltuu hyvin viljelyyn koko nurmen tuotantoalueella. Talvenkestävänä ja satoisana lajikkeena se sopii erityisen hyvin runsaslumisten alueiden heinä-, laidun- ja säilörehunurmiin.
Uula on erittäin talvenkestävä timotei, jopa Iki-lajikettakin kestävämpi. Talvehtii hyvin kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram