+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Luomu Tammisto II Timotei

Suhteellisen myöhäinen lajike, joka soveltuu kahden säilörehuniiton menetelmään. Satoisa ja talvenkestävä timotei, jolla on hyvä jälkikasvukyky ja rehun sulavuus.

Sato

Satoisuusero on pitkälti lajikkeen hyvän jälkikasvukyvyn ansiota. Tammisto II on menestynyt hyvin koko Suomessa ja erityisesti III- ja IV -vyöhykkeillä.

Tammisto II on suhteellisen myöhäinen lajike, joka laatunsa puolesta soveltuu erittäin hyvin kahden säilörehuniiton viljelymenetelmään. Rehun korsiaines on myöhemmälläkin kasvuasteella hyvin sulavaa. Myös jälkikasvusato on laadultaan ensiluokkaista.

Käyttötarkoitus

Tammisto II soveltuu rehunurmeksi.

Soveltuu erittäin hyvin kahden säilörehuniiton viljelymenetelmään.

Viljelyohje

Tammisto II on suhteellisen myöhäinen lajike, joka laatunsa puolesta soveltuu erittäin hyvin kahden säilörehuniiton viljelymenetelmään. Se on menestynyt hyvin koko Suomessa ja erityisesti III- ja IV -vyöhykkeillä. Pahoja talvituhoja ei lajikkeessa ole koevuosina ilmennyt millään vyöhykkeellä. Tammisto II suositellaan viljelyvyöhykkeille I, II, III, IV ja V.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram