+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Hertta Timotei

Sulava ja maittava. Tulossa rajoitetusti kevään 2021 kylvöille.

Hertta on erittäin korkean D-arvon laatutimotei, joka sopii sekä kolmeen että myös kahteen niittoon. Maittavuus yhdessä korkean sulavuuden kanssa mahdollistaa korkean maitotuotoksen. Hyvä satotaso ja hyvä talvenkestävyys.

Sato

Hertta on satoisa timotei, joka tuottaa erityisen hyvän sadon 1. niitossa. Se on suhteellisen myöhäinen lajike, jonka sulavuus laskee 1. niitossa hitaasti. Toisen niiton sato on hyvin lehtevä ja laadultaan ylivertainen muihin timoteilajikkeisiin nähden.

Lajikkeen tuottama yhdistelmä hyvää D-arvoa ja korkeaa sulavan kuidun pitoisuutta varmistaa korkean tuotoksen niin lypsylehmillä kuin lihakarjallakin.

Käyttötarkoitus

Rehunurmi

Hertta soveltuu parhaiten säilörehukäyttöön, mutta hyvin myös laitumelle tai kuivaheinätuotantoon. Lajiketta voi viljellä puhtaana kasvustona, mutta suositeltavaa on lisätä seokseen esim. 20-30% nurminataa ja hieman puna-apilaa.

Viljelyohje

Suositellaan vyöhykkeille I, II, III, IV,V. Hertta kestää oikein hyvin pakkasta ja talvituhosieniä. Lisäksi lajikkeen jääpoltteenkestävyys on nurmilajikkeiston huippua.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram