+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Valtteri Nurminata

Nurminata koko maahan. Talvenkestävyydeltään huippulajike ja satoisuudeltaan ja sadon laadultaan hyvin kilpailukykyinen.

Sato

Valtteri on satoisa ja talvenkestävä nurminata. Valtterin erittäin hyvä talvenkestävyys näkyy esimerkiksi korkeina satoina IV ja V viljelyvyöhykkeiden koetuloksissa. Valtterin kuiva-ainesato on virallisissa lajikekokeissa ollut eri-ikäisissä nurmissa ja eri viljelyvyöhykkeillä erittäin kilpailukykyinen verrattuna muihin virallisissa lajikekokeissa samaan aikaan olleisiin nurminatalajikkeisiin.

Rehunlaadultaan Valtteri on muiden nurminatojen tapaan hyvä. Sadon energia-arvo D-arvolla mitattuna on virallisissa lajikekokeissa ollut korkea kaikilla korjuukerroilla.

Käyttötarkoitus

Rehunurmi
Erinomainen rehulajike. Toimii 2 niiton korjuussa, mutta myös 3 niiton seoksissa.

Viljelyohje

Vyöhykeluokka I, II, III, IV, V
Talvenkestävyydeltään Valtteri on huippulajike. Virallisissa lajikekokeissa Valtterilla on esiintynyt vain vähän talvituhoa. Valtterin erittäin hyvä talvenkestävyys näkyy esimerkiksi korkeina satoina IV ja V viljelyvyöhykkeiden koetuloksissa.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram