+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Synthia Rypsi

Synthia on sarjassaan ensimmäinen Plus-rypsi eli uuden sukupolven rypsilajike, jossa yhdistyvät satoisuus, varrenlujuus sekä aikaisuus. Viljelyvarmuutensa ansiosta se on erinomainen valinta tilan viljelykiertoon.

Sato

Synthia on noin 10 % satoisampi lajike kuin muut viljelyssä olevat rypsilajikkeet. Sen satoisuus on tullut esiin eri viljelyvyöhykkeillä.
Synthia on öljyntuottoominaisuuksiltaan erinomainen lajike. Suuren sadon ja korkean öljypitoisuuden ansiosta Synthia tuotti kokeissa suurimman öljysadon. Siemenkoko ja valkuaispitoisuus ovat Synthialla nykylajikkeiden keskimääräistä tasoa. Lehtivihreäpitoisuus on koko rypsilajikkeiston alhaisin.

Käyttötarkoitus

Kasviöljyteollisuus

Viljelyohje

Synthian suositeltu kylvötiheys on 250 kpl/m2, jolloin yhdellä yksiköllä kylvää yhden hehtaarin. Runsaampaa siemenen käyttöä ei suositella, sillä liian tiheässä kasvustossa taimet alkavat kilpailla toistensa kanssa satopotentiaalia rajoittaen. Kylvötiheyttä voi hyvissä olosuhteissa tarvittaessa vielä hivenen vähentää.

Yhdessä säkissä on kolme yksikköä eli n. 7,5 miljoonaa itävää (1 yksikkö = 2,5 miljoonaa itävää siementä) siementä ja sillä kylvää n. 3,0 ha.

Synthia on menestynyt hyvin kaikilla maalajeilla. Lujan varren ansiosta Synthialla voidaan typpilannoitusta hieman lisätä tavanomaisesta rypsin lannoituksesta. Ei suositella kuitenkaan viljeltäväksi kaikkein poudanarimmilla lohkoilla.

Vyöhykeluokka I, II, III, IV

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram