+358 44 534 6914
Tarjouskori

PYYDÄ TARJOUS

Karolina Ruokonata

Satoisa, kestävä ja hyvälaatuinen ruokonata koko Suomeen. Sadontuotoltaan erinomainen lajike vaikeissakin olosuhteissa.

Sato

Karolina on osoittanut hyvää sadontuottokykyä vaativissakin olosuhteissa. Sen talvenkestävyys näkyy hyvin satoisuudessa, sillä kokeissa lajike on ollut parhaimmillaan toisen ja kolmannen vuoden nurmissa. Karolinan satotaso säilyy vuodesta toiseen korkeana paremmin kuin nurminatojen. Karolinan jälkikasvukyky on erittäin hyvä ja erityisesti kuivissa kasvuoloissa Karolina tuottaa hyviä satoja verrattuna nurminataan.

Karolina on sulavuudeltaan erittäin hyvä lajike. Kokeissa rehun sulavuutta kuvaava D-arvo on Karolinalla ollut kaikissa niitoissa samalla tasolla kuin yleisesti viljeltyjen nurminatojen ja parempi kuin muiden ruokonatojen. Ruokonadan ensimmäinen niitto suositellaan tehtäväksi röyhylle tulon alkaessa.

Käyttötarkoitus

Rehunurmi
Karolina soveltuu erittäin hyvin säilörehutuotantoon.

Viljelyohje

Suositellaan vyöhykkeille I, II, III, IV ja V.

Karolina on talvenkestävyydeltään ruokonatojen parhaimmistoa. Se on menestynyt hyvin myös Lapissa, V-vyöhykkeellä. Kestävyys näkyy hyvin satoisuudessa, parhaimmillaan lajike on kokeissa ollut 2. ja 3. vuoden nurmissa.

Lisää tuote ostoskoriin pyytääksesi tarjouksen tuotteista
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram